DieetStudio 13 probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Laat ook een beoordeling achter op Zorgkaart Nederland of schrijf een recensie via Google.

Geplaatst op 6 juni 2019:

“Mevr. Posthumus is zeer deskundig en heeft mij prima voorgelicht over voeding.Dit ik i.v.m. het feit dat ik een pancreasontsteking had en moest aansterken.Ik heb haar adviezen nauwgezet opgevolgd en voel mij weer de oude.”

Geplaatst op 28 december 2018:

“Via de huisarts kwam ik bij Eline omdat ik last had van mijn buik. Ik was heel geleidelijk kilo’s aangekomen en wilde er vanaf. 3 dagen moest ik bijhouden wat ik at. Daarna kreeg ik voedingsadvies; heel uitgebreid en persoonlijk! Het was een eye-opener. Ik dacht dat ik gezond bezig was maar dat was niet zo. Eline geeft hele goede adviezen op maat. In 2 maanden ben ik 5 kilo afgevallen. Ongelooflijk. Dat had ik vantevoren nooit gedacht. Fantastisch! Ik kan haar zeker aanraden!”

Geplaatst op 9 november 2018:

“Er word goed naar je verhaal en vraag geluisterd. En er word met je mee gedacht. Ook heeft ze een positieve insteek, wat ook mee werkt om de andere voedingswijze op te pakken.”

Geplaatst op 19 oktober 2018:

“Goede wijn behoeft geen krans werd mij ooit geleerd, dat zal wel moet ik gedacht hebben, maar soms mag je wel je waardering laten blijken vind ik. Tijdens het eerste consult merkte ik al dat ik er weinig kaas van had gegeten. Ik was te zwaar laat dat duidelijk zijn. Eet technisch was ik ook niet echt handig werd mij al gauw duidelijk. De duidelijke uitleg van de do and don`ts waren bijzonder helder. Geen oordelend, maar een soort van supporterend commentaar. De rust die Eline uitstraalde en de kennis die ze deelde veranderden deze scepticus in een met vol vertrouwen naar de nabije toekomst kijkende persoon. Alle tips gebruikt en veel sites bezocht. Zelfs mijn familie werd enthousiast. Ze zagen mij afvallen van 100 naar 98-97-95-94 kilo. Ik ga er met plezier heen, want een diabeet is nooit klaar om te leren, toch?. Ik dronk 4,5 liter frisdrank toen ik bij Dieetstudio 13 begon, denk ik. (moet wel zeggen dat de tip om geen of in ieder geval minder frisdrank te gaan drinken mij tegenstond, maar het was wel een bijzonder belangrijke, want ik ben nu ook bijna van het lucht opboeren af.) Kan nog veel meer schrijven, maar zoals eerder vermeld, goede wijn…………..”

Geplaatst op 23 augustus 2018:

“Ik kwam bij Eline terecht in Februari 2017 met overgewicht, de kennismaking was prettig. Je wordt niet op een streng dieet gezet maar ze leert je om van gezondere producten gebruik te maken en deze te combineren  en in combinatie met bewegen ben ik 35 kilo kwijt en blijf stabiel door het voedingsadvies van Eline te blijven volgen. Deze praktijk is zeer geschikt voor als je opzoek bent naar een niet traditionele diëtiste. Bedankt voor al je adviezen.”

Geplaatst op 18 juli 2018:

“Jaren lange buik en darmklachten, medicijnen en vele onderzoeken verder,  niets hielp. Doorverwezen naar diëtist. ( dieetstudio 13) En tot mijn grote opluchting ben ik door de adviezen van Eline van mijn klachten af.”

Geplaatst op 11 juli 2017:

“Omdat ik over ging op insuline en ik een beter inzicht moest krijgen wat voeding voor effect had ging ik naar Eline. Zij gaf bij de eerste afspraak al direct tips. Via de mail kwam de rest. Daarna liet ze mij inzien waar ik iets kon aanpassen toen het niet gelijk goed ging. Na een paar afspraken voelde ik genoeg vertrouwen om het weer zelf te proberen. Eline is een fijne jonge vrouw die goed luistert en de juiste vragen weet te stellen.”

Geplaatst op 19 mei 2017:

“Eline is een professionele en prettige jonge vrouw die haar vak heel goed uitoefent. Ik wens haar alle goeds als zelfstandig ondernemer en zorgverlener.”

Geplaatst op 12 februari 2017:

“Al enige tijd probeerde ik wat gewicht te verliezen, maar ik merkte dat ik op een gegeven moment niet verder kwam. Ik wilde niet beginnen aan de standaard diëten en via mijn vriendin ben ik bij Eline uitgekomen. Samen met haar hebben we naar mijn eetpatroon bekeken en hier en daar wat dingen veranderd. Door juist op een paar dingen wat beter te letten ben ik die laatste kilo’s inmiddels ook kwijt, terwijl ik een ‘gewoon’ eetpatroon kan aanhouden. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik daar erg tevreden mee ben.”

Geplaatst op 12 februari 2017:

“Ik kwam langs bij Eline om tips te krijgen hoe om te gaan met lactosevrij eten, om af te vallen en gezonder te eten. Ze kwam met duidelijke tips en het verraste mij dat het eten was ze aanraadde zo lekker was. Ze kwam niet met zo’n streng dieet maar meer met richtlijnen om gezonder te eten en het ook ‘makkelijk’ vol te kunnen houden. Dus meer op de lange termijn. Ze luistert top en wist precies wat goed voor mij was.”

Geplaatst op 13 december 2016:

“Ben enthousiast over deze diëtiste. Heb haar bezocht vanwege maagklachten, overgewicht en het veranderen van eetgewoontes. Uitgebreid advies gehad, zowel mondeling als per email. Ze denkt mee, geeft veel nuttige suggesties en is kundig. Dit alles heeft tot prima resultaat geleid, zonder dat ik het gevoel had op dieet te zijn. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

Geplaatst op 28 november 2016:

“Professioneel aaandachtig en vriendelijk.”

Geplaatst op 10 oktober 2016:

“Bezocht om een betere enegiebalans te realiseren. De regelmatige hongerklop en gebrek aan enegie aangepakt. Met een paar kleine en eenvoudig te realiseren aanpassingen in de dagelijkse voeding een uitstekend resultaat behaald. Een zeer uitgebreid en goed bruikbaar voedingsadvies ontvangen. Zeer tevreden.”

Geplaatst op 7 september 2016:

“Na een teleurstellende ervaring bij een andere diëtiste, stuitte ik op de positieve recensies op Zorgkaart.nl over Dieetstudio13. Onder het mom van ‘baat het niet dan schaadt het niet’ stuurde ik Eline een mail. Ik deelde mijn tegenvallende ervaringen met haar en Eline antwoordde vol vertrouwen dat zij de uitdaging graag wilde aangaan. We maakten een afspraak. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Een fijne, nuchtere en vrolijke meid die goed luistert, om me vervolgens op weg te helpen met slechts een paar waardevolle tips, niet eens hele grote veranderingen in mijn dagelijks eetpatroon. Ik verlies (gelukkig) geen 3 kilo per week, maar geniet van alles en ben me op een prettige manier bewust. Bedankt Eline! Groet.”

Geplaatst op 16 augustus 2016:

“Eline geeft goede adviezen, waar je wat aan hebt.Je kunt goed praten met haar en ze helpt je verder om je doelen te bereiken.”

Geplaatst op 8 augustus 2016:

“Door zeer goed te luisteren en heldere vraagstelling komt er een deskundig, doordacht en uitstekend passend persoonlijk dieetvoorstel. Goede begeleiding in totale traject, ( ben zelf op de helft van traject)en een motiverende werkwijze zorgen ervoor dat je jezelf continu scherp houdt.Ik ben zeer tevreden!”

Geplaatst op 7 juni 2016:

“Ik ben in het verleden 2 keer eerder bij een diëtist geweest, en beide keren vond ik het dodelijk saai. Ik had voor mezelf besloten dat ik nooit meer zou gaan. Nooit meer! Maar toen ontmoette ik Eline in de sportschool. Ze sprak vol passie over haar vak, en dat motiveerde mij om het nog één keer te proberen..Ik wilde 2x gaan, maar ik kom nu al ruim een half jaar bij haar. Want wat is het leuk en leerzaam! Vanaf het eerste consult ben ik helemaal meegegaan in haar enthousiasme. Eline is heel toegankelijk en zeer deskundig. En ze is ook nog eens overgoten met een (gezond) “sausje” humor. Ze laat je op een buitengewoon leuke manier kijken naar je eetgedrag. Het prettige is dat je niet wordt weggestuurd met een dieet van 3x daags een soepstengel. Ze leert je juist verantwoord, maar wel lekker te eten. Binnen 4 uur na mijn eerste bezoek kreeg ik al een e-mail van haar met daarin een volledig plan. Alles was inclusief (speciaal voor mij, dus individueel op maat) heerlijke tips voor gerechten. Vanaf dat moment was gezond eten ineens helemaal niet moeilijk! Ik ben absoluut geen licht op het gebied van koken, maar sinds een half jaar vind ik het ontzettend leuk. Ik kook nu iedere avond voor mijn gezin. En dat gaat steeds beter! En het mooiste: Ik bereik geweldige resultaten, terwijl ik voor mijn gevoel meer van eten geniet! Eline is daarin een constante ondersteuning. Je kunt echt alles aan haar vragen, en overal heeft ze steeds weer een makkelijk en leerzaam antwoord op. En die antwoorden geeft ze niet alleen als je bij haar bent. Ik mag mailen en appen wanneer ik wil. Dus als ik twijfel tijdens het koken: Even appen en ik krijg antwoord. Ik verbaas mij hoe iemand die zo jong is, zó inspirerend kan zijn. Daarom kan ik iedereen die open staat voor verandering DieetStudio 13 vol overtuiging aanraden! Daarom geef ik haar een 10, want ik kan gewoon geen reden vinden om een lager cijfer te geven.”

Geplaatst op 7 juni 2016:

“Na 9 maanden heel tevreden, het gaat langzaam maar zeker. Eline geeft goede adviezen en heeft steeds weer nieuwe suggesties. En heel belangrijk, blijft altijd positief, ook wanneer het resultaat eens iets minder is!”

Geplaatst op 11 april 2016:

“Eline is een luisterend oor en heel fijn om mee te praten.Ze kijkt samen met je naar wat er goed gaat en waar nog wat te verbeteren valt.Ze straalt veel positiviteit uit en benadrukt dat ook bij elke afspraak. Ik ga daarom na elke afspraak met een goed gevoel de deur uit!”

Geplaatst op 8 april 2016:

“Eline luistert goed naar wat ik wil en wat ik kan. Ze geeft uitstekende adviezen en houd mij een spiegel voor wanneer ik weer eens in de fout ga. Samen stellen we een doel op wat voor mij haalbaar is. We zijn bezig mijn eetpatroon aan te passen en tot nu toe gaat dat goed, dus ik ben zeer tevreden.”

Geplaatst op 23 december 2015:

“Goede stimulans en voorlichting.”

Geplaatst op 4 november 2015:

“Prima keus als je toe bent aan echt je eetgewoonten veranderen, zonder pillen en poeders. Lees de andere positieve waarderingen. Klopt. Eline luistert goed en gaat uit van haalbaarheid en helpt streven naar duurzame veranderingen. Heldere tips tussendoor voor vastgesteld vit. D tekort. Vandaag 4 kilo kwijt sinds eind september en een gezonde BMI gehaald. Heel blij mee! En het apparaat dat vet-spierverhouding meet vind ik meerwaarde. Interessante ontwikkeling zo door de weken heen.”

Geplaatst op 28 oktober 2015:

“Had niet verwacht dat zo’n jonge vrouw zoveel praktische kennis in huis had. Door de goede en bruikbare tips ben ik ondanks mijn prednison gebruik en tegen de verwachtingen van “kenners” in, nu 15 kilo afgevallen. En dat door “gewoon” eten zonder honger te krijgen. Hoop dan ook dat Eline nog lang dit werk mag blijven doen en me verder begeleidt naar de volgende kilo’s! Uiteraard in de min!”

Geplaatst op 2 oktober 2015:

“Diëtiste heeft mij goede tips gegeven om wat kilo’s af te vallen, daarbij motiveerde zij mij en mailde een dieetlijst die bij mij paste, vooral dat was prettig!”

Geplaatst op 17 augustus 2015:

“Ben heel erg blij met Eline.., luistert heel goed naar je en geeft goede adviezen waar je ook echt iets mee kunt! Heb al heel wat diëten uitgeprobeerd maar sinds ik bij Eline loop val ik pas echt af! Je kunt ook altijd bij haar terecht als je ergens niet uitkomt of een vraag hebt, kortom prima dietiste!”

Geplaatst op 10 juli 2015:

“Eindelijk een dietiste, die naar mij luistert en advies heeft gegeven, dat haalbaar voor mij is. Ik heb ook veel meer energie gekregen. Dank je wel voor je hulp.”

Geplaatst op 30 juni 2015:

“Mijn ervaring met Eline is heel goed. Ik kwam bij haar in eerste instantie met vragen over koolhydraten. Dat heeft ze voor mij helemaal uitgezocht en op papier gezet. Een week later was ik weer bij haar en toen dacht ik, ik kan net zo goed nog wat kilo’s afvallen. Vier jaar terug woog ik nog 103 kg. Maar door ziekte veel afgevallen. Toen woog ik 75 kg. Nu weeg ik 82 kg. Ben blij met haar begeleiding. Ze luistert goed en denk met je mee. Ben blij met haar.”

Geplaatst op 7 mei 2015:

“Blij met Eline , luistert en denkt mee naar achterliggende oorzaken. Ik was eerst enigszins huiverig omdat ze nog zo jong is. Ik heb me daarentegen enorm vergist! Heel fijn.”

Geplaatst op 1 mei 2015:

“Eindelijk een diëtiste, die naar je luistert en meedenkt. Geen advies uit een boekje, maar aangepast aan wat haalbaar voor mij is.”

Geplaatst op 24 maart 2015:

“Heel fijn en goed geholpen om de laatste (moeilijkste) kilo’s er af te krijgen. Ze zijn nog steeds weg. Je hebt me laten zien hoe de kleine aanpassingen grote veranderingen kunnen brengen. Je hebt een makkelijk te volgen eet plan voor me samengesteld en die volg ik nog steeds. Het is een nieuwe manier van eten voor me geworden. Heel erg blij met het resultaat en heel erg dankbaar.”

Geplaatst op 3 maart 2015:

“Goed en persoonlijk ontvangen, kon me verhaal kwijt. Vervolgens wekelijks kleine doelen opgesteld, waardoor het voor mij haalbaar werd. Voel me door de behandeling zowel lichamelijk als geestelijk een stuk sterker en heb mijn eetpatroon weer onder controle.”

Bron: Zorgkaart Nederland 

DieetStudio 13 probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Laat ook een beoordeling achter op Zorgkaart Nederland of schrijf een recensie via Google.