Hele goedemorgen,

Allereerst hoop ik dat u de Corona crisis goed en gezond doorstaat!

Afgelopen maart vierde DieetStudio13 haar 5 jarig jubileum. Helaas duurde dit feestje echter te kort en moest ik de praktijkdeuren sluiten vanwege het Corona-virus.

Afgelopen week hebben wij de positieve woorden van onze premier met gejuich ontvangen: Ook de diëtisten mogen hun praktijk weer openen!
DieetStudio 13 heropent op 14 mei 2020 de deuren aan De Geerenweg 13 (het gebouw van LifeCity) in Baarn. De praktijk is aangepast en voldoet aan alle huidige voorschriften van het RIVM.

De laatste weken zijn alle consulten per telefoon of via beeldbellen gedaan. Dit bleek een groot succes!
Ook was het na 5 jaar tijd voor vernieuwing en is DieetStudio 13 uitgebreid met nieuwe mogelijkheden:
– Het is vanaf nu mogelijk om online uw eetdagboek bij te houden. Hier kunt u bijvoorbeeld uw gewicht, bloedsuikerwaarde invullen of aangeven welke darmklachten u ervaart. Ik kan direct meekijken en u feedback geven. Neem contact op voor meer informatie.
– Voor nieuwe cliënten is het vanaf nu mogelijk om het inschrijfformulier online in te vullen. Zo kan het intakegesprek vlotter verlopen en hoeft u op locatie niets aan te raken om het besmettingsrisico zo klein mogelijk te houden. Klik hier voor het inschrijfformulier.
– Een telefonisch of online consult blijft uiteraard nog steeds mogelijk.

Vanuit de basisverzekering kunt u aanspraak maken op dieetadvisering. Elk basispakket bevat jaarlijks 3 uur dieetadvisering. Met een aanvullende verzekering heeft u mogelijk recht op meer uren. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

Bent u benieuwd wat DieetStudio13 voor u kan betekenen?  Neem vrijblijvend contact op. U kunt mij telefonisch bereiken op: 06-29581878 of stuur een mailtje naar info@dieetstudio13.nl.

Tot horens en wellicht tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Eline Posthumus